Ziggur - Wat laat jij na op internet?

Trend: ontsluiten van kennis in een online netwerk

door Admin 07 maart 2009 10:55
Op LinkedIn schieten de groups als paddestoelen uit de grond. Allereerst heeft ieder bedrijf een "Alumni" groep: alle mensen die er werken, of er ooit gewerkt hebben, verzameld. Erg handig voor reunie of borrel of gewoon in de gaten houden waar je oude collega's blijven. Dit Alumni fenomeen komt natuurlijk van de universiteiten, die al jaren onder die naam hun oud-studenten in de gaten houden. Deze zijn ook vertegenwoordigd als group op LinkedIn, naast de verschillende studentenverenigingen en sportclubs uit de verschillende studentensteden. [Meer]

Tags:

digitale identiteit | social media

Angst voor redactionele onafhankelijkheid

door Admin 05 maart 2009 02:38
PCM Uitgevers is "gekocht" door De Persgroep. Dat staat al een paar dagen in de krant. Geen verrassing, Van Thillo, de eigenaar van de Vlaamse uitgeverij, was de afgelopen weken al eens op bezoek geweest in Rotterdam. En, het was ook geen geheim meer dat er interesse bestond voor een overname en dat PCM een dergelijke stap zou moeten maken. Wat mij betreft een prima kans voor zowel het Nederlandse mediabedrijf als voor de Vlaamse uitgever. [Meer]

Tags:

media

Per maand

Ziggur © 2019