Ziggur - Wat laat jij na op internet?

De online generatiekloof

door Tamara 20 mei 2009 06:13
Social media zijn ons niet allemaal met de paplepel ingegoten. Op dit moment is er een compleet nieuwe generatie die eerder kon twitteren dan fietsen, op zondagmiddag ging hyven in plaats van kleien en vanaf de wieg al vlogde (videoblogde voor de ouderen onder ons). Hoe anders is je privacy bewustzijn als je al vanuit de wieg gebroadcast bent. Elke stap die je zette online te volgen was tot je kon lopen en nog ver daarna. [Meer]

Tags:

digitale identiteit

Digitaal ont-sporen in crisistijd

door Tamara 05 mei 2009 11:40
Een identiteitscrisis kan je op meerdere momenten in je leven oplopen. Bij de overgang van adolescentie naar volwassenheid, ofwel van opgelegde grenzen naar eigen zelfstandigheid. De welbekende midlifecrisis en de wat recenter geïntroduceerde quarterlifecrisis, beter bekend als dertigersdip. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik eigenlijk? Wat is mijn identiteit? [Meer]

Tags:

Per maand

Ziggur © 2019