Ziggur - Wat laat jij na op internet?

Nieuwe kunstvorm in 140 karakters - innovatief of niet?

door Inge de Fluiter 15 november 2009 14:50
In 1994 kreeg ik Internet en mijn eerste e-mailadres. Ik e-mailde me gek en vond mezelf toen helemaal hip. Als ik de innovatietheorie van Rogers had gekend, had ik mezelf een innovator genoemd. Nu weet ik wel beter. Ik maakte wel gebruik van redelijk innovatieve technologie (en ook dat valt te bezien, e-mail en Internet bestonden natuurlijk al veel langer), maar ik maakte absoluut geen gebruik van de nieuwe mogelijkheden. [Meer]

Tags:

Online communities: met de billen bloot

door maloug 10 november 2009 04:39
"Wil jij mijn Hyves-vriend zijn?" Niemand kijkt meer verbaasd op bij het horen van deze vraag. En we hyven niet alleen, nee we linkedinnen, youtuben, partyflocken... De afgelopen jaren zijn er talloze online communities opgericht en het bestaan van deze netwerken is niet meer weg te denken uit het digitale straatbeeld. Uit onderzoek van Ruigrok|NetPanel blijkt dat maar liefst 59 procent van de Nederlanders lid is van één of meer communities. In 2007 was dat nog 41 procent. Waarom is online netwerken zo populair? Wat voor soorten netwerken zijn er te vinden? En hoe kunnen ondernemers inspelen op de virtuele groepsdrang? [Meer]

Tags:

Per maand

Ziggur © 2019