Ziggur - Wat laat jij na op internet?

Door dood ontvriend

door Tamara 31 augustus 2010 05:05
Mijn dierbare en zeer gewaardeerde collega Mark van Dorp overleed alweer bijna 2 jaar geleden. Af en toe keek ik nogwel eens op zijn LinkedIn profiel en dan zag ik zijn status nog staan op ‘ working on’ het niet zo bijster interessante editklusje waar hij op het moment van overlijden mee bezig was. Je vraagt je direct af, hoe zouden zijn vrouw en kinderen hiernaar kijken. [Meer]

Tags: ,

social media

Internetlijken

door Tamara 24 augustus 2010 12:09
Paniek in de UK en ver daarbuiten bij het zien van het dode lichaam van een meisje in Google Streetview op de Engelse stoep. Gelukkig bleek het kinderspel en is het meisje Azura Beebeejaun alive & kicking. Het is niet de eerste keer dat er dubieuze beelden opduiken wanneer de Google Streetviewcar voorbijkomt: ongevallen of mensen met meerdere ledematen, staand plassende vrouwen. [Meer]

Tags: , ,

Per maand

Ziggur © 2019