Ziggur - Wat laat jij na op internet?

Ik ben een profielofiel met pas- en structuurdwang

door Inge de Fluiter 25 september 2010 03:17
Waarom Ziggur zo'n superfijne tool is voor mensen met structuurdwang. Of mensen die het leuk vinden om formulieren in te vullen. Ja, die bestaan echt. [Meer]

Tags: , , ,

digitale identiteit | Ziggur

Ziggur in de media

door Tamara 23 september 2010 01:56
Zaterdag 18 september is Ziggur live gegaan. Na mijn account te hebben aangemaakt ben ik naar de kiosk gerend om het AD te halen, waar een prachtig artikel over Ziggur instond. Ik wist natuurlijk al dat het erin zou staan, omdat Gerrit Jan Bloem de dag ervoor geïnterviewd was door het AD over Ziggur. [Meer]

Tags: , , , ,

media

Doodgaan voor beginners

door caspar_pisters 20 september 2010 16:26
Of je nu overtuigd aanhanger bent van 'en dat was dan dat' of zeker weet dat het wel degelijk doorgaat aan gene zijde: enigszins nuchter aankijken tegen het fenomeen de dood hoort bij deze tijd. Met name ingegeven door praktische afwegingen. Ervoor zorgen dat je bij leven je zaakjes goed hebt geregeld. [Meer]

Tags:

Per maand

Ziggur © 2019