Ziggur - Wat laat jij na op internet?

Eén maand Ziggur met rode loper, een Twedding en verdriet

door Tamara 21 oktober 2010 21:11
Eén maand Ziggur vol pers, donorschap, een rode loper, een Twedding en collectief verdriet [Meer]

Tags: ,

digitale identiteit | iPhone | media | social media | Ziggur

Ziggur wint 023 Innovatie Award

door Inge de Fluiter 14 oktober 2010 12:11
We hebben hem! Gisterenavond is bekend gemaakt dat Ziggur de 023 innovatie award heeft gewonnen. Uit de vele inzendingen zijn vijf genomineerden gekozen, waarvan wij de bekroonde winnaar zijn geworden. En zoals het oudhollands spreekwoord ongeveer zegt: 'vier creatieven strijden om een been, e... [Meer]

Tags: , , ,

digitale identiteit | media | Ziggur

Collectieve ziel

door Tamara 07 oktober 2010 15:00
Het raakt me hard. De hele dag al zijn mijn gedachten bij Antonie Kamerling. Al maandenlang struin ik het online spectrum af, opzoek naar onderwerpen gerelateerd aan digitale profielen bij overlijden. Wanneer je zelf de communicatie rondom een
dienst doet, dan moet je weten wat er speelt. Mijn aandachtsgebied ligt met name bij de ontwikkelingen in social media, de mate van digitaalheid van mensen en innovatie. Maar vandaag gaat het vooral over dood. [Meer]

Tags:

digitale identiteit

Per maand

Ziggur © 2019