Ziggur - Wat laat jij na op internet?

Bepaal je digitale waarde

door Tamara 22 december 2010 00:18
  Hoe bepaal je de waarde van je ‘digitale jij’? Breng eerst eens je digitale identiteit in kaart. Waar bevind je je allemaal online? Welke profielen hangen aan jou? Hoe waardevol zijn deze profielen eigenlijk? Is een LinkedIn profiel bijvoorbeeld wat waard? Stel die vraag eens ... [Meer]

Tags:

digitale identiteit | social media

Achterkomen wat er (online) gebeurt na de dood

door corinnel 09 december 2010 21:04
Onderzoek over wat gebeurt met online accounts na de dood [Meer]

Tags: , , ,

digitale identiteit | Onderzoek | social media | Ziggur

Ziggur wint Novay Digital Identity Award tijdens IdentityNext

door Ziggur 09 december 2010 20:01
Persbericht Vandaag heeft Ziggur de de Novay Digital Identity Award voor het beste nieuwe concept of product op het gebied van digitale identiteit in de wacht gesleept.  Met de prijs ondersteunen IDentity.Next en het ICT onderzoeksinstituut Novay innovaties die de toekomst van onze digitale id... [Meer]

Tags: , ,

communicatie | digitale identiteit | Ziggur

Per maand

Ziggur © 2019