Ziggur - Wat laat jij na op internet?

Waarom upgraden naar Ziggur Plus?

door Tamara 29 maart 2011 00:30
Tot vrijdag aanstaande ( 1 april 2011) kun je upgraden naar Ziggur Plus en hoef het eerste jaar niet te betalen. Ik heb hier wat vragen over ontvangen. Wat de datumvraag betreft, nee…doodgaan is geen grapje. Daarnaast krijg ik de vraag waarom je zou upgraden? Wat is er anders dan het basis Zi... [Meer]

Tags:

Ziggur

Help ik ben geen digitale kluis, maar een digitale begrafenisondernemer

door Tamara 23 maart 2011 17:29
Een kleine identiteitscrisis. Een beetje snel quotende journalist permitteert zich wel eens een ruim genomen omschrijving. Zo werden wij bij de NOS opgetekend als een digitale kluis. En als we nou een ding niet zijn… is het een digitale kluis. Wij geloven er namelijk niet zo in om j... [Meer]

Tags: ,

digitale identiteit | Onderzoek | social media | Ziggur

Per maand

Ziggur © 2019