Ziggur - Wat laat jij na op internet?

De (op) mars van de digitale doodgravers

door Tamara 29 oktober 2012 00:01
Digitaal doodgraven is hot. Met als gevolg dat er vanuit verschillende hoeken bovenop wordt gesprongen. Zo ontwikkelde uitvaartondernemer DELA België een digitale kluis, stond er deze maand een sociale media executeur op in het notariaat, schieten de apps en sites waar je wachtwoorden, levensverhalen en uitvaartwensen, zoals de gewenste bekleding van de ‘vul-je-houtsoort-in’ kist, achter kunt laten als paddenstoelen uit de grond.
Fijn dat het bewustzijn van de digitale dood stijgt, maar jammer dat er niet meer geïnvesteerd wordt in de uitwerking hiervan.[Meer]

Tags: , , ,

Digitale doodgraver | digitale identiteit | Digitale Nalatenschap | notariaat | social media | Ziggur

Sympathieke campagne!

door Tamara 23 oktober 2012 03:02
DELA startte deze maand een über sociale campagne. DELA spoort aan ‘wat-ik-je-nog-wilde-vertellen’ boodschappen NU te delen op Facebook, Twitter, nationale televisie of bushokje. Waarom wachten met iets moois te zeggen als het ook vandaag kan? Echte mensen met real life digitale content. Een sterk staaltje storytelling via #zegietsmoois. [Meer]

Tags:

communicatie | Digitale Nalatenschap | media | social media | storytelling

Welcome to BlogEngine.NET 2.8

door Admin 15 oktober 2012 19:00
The description is used as the meta description as well as shown in the related posts. It is recommended that you write a description, but not mandatory [Meer]

Tags: ,

Per maand

Ziggur © 2019