Ziggur - Wat laat jij na op internet?

Statusupdate van gene zijde - If I Die Facebook app

door Tamara 27 januari 2012 02:18

Het zal niemand deze week  ontgaan zijn. De (her)lancering van de If I die Facebook app.  De status updates van gene zijde. 15 september spotte ik via Miel Van Opstal (@Coolz0r) deze app.

Helaas rouleerde er toen een geïnfecteerde URL onder naam van deze app en stuurden we er een waarschuwing achteraan vooral niet te klikken. 

Maar het blijft natuurlijk een leuk idee. En terecht dus terug op de agenda. Met de nieuwe Facebook applicatie 'If I die' kun je je Facebook vrienden een laatste bericht sturen na je overlijden. Dat kan een leuke foto zijn, een persoonlijk filmpje, een mooie quote of je levensverhaal. Ter inspiratie deze onderstaande video van de ALS campagne

In ieder geval ben je nu zelf de maker van deze 'famous last words', in plaats van een algoritme dat ontwikkeld is uit jouw sociale media geschiedenis en uit jouw geest nog contact onderhoud met je nabestaanden.  Als je een Ziggur account hebt, geef dan in je account aan dat je de If I die app hebt ingesteld. Inspireer anderen en laat weten wat jouw laatste woorden zouden zijn in de comments.

 

Tags: , , , ,

Digital Death Days | Digitale Nalatenschap | Ziggur

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

  Country flag

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading

Per maand

Ziggur © 2019